vineri, 30 iulie 2010

Vremea ce vine nu e o vreme de triumf pentru creștinism.


Voi turna ape peste pământul însetat şi râuri pe pământul uscat.
Isaia 44.3
Simţiţi voi astăzi sete după Dumnezeul cel viu şi sunteţi mâhniţi că nu vă puteţi bucura în El? Aţi pierdut bucuria pe care o dă credinţa, şi este rugăciunea voastră: „dă-mi iarăşi bucuria mântuirii Tale"? Vă simţiţi goi şi asemenea unui pământ uscat, fără vreo roadă pe care o aşteaptă Dumnezeu de la voi, fiind pătrunşi de gândul că nu sunteţi folositori nici pentru Biserică, nici pentru lume? Ei bine, iată tocmai făgăduinţa de care aveţi nevoie: „Voi turna apă peste pământul însetat". Veţi primi harul pe care-1 doriţi, care va răspunde la toate nevoile voastre şi încă pe deasupra. Apa potoleşte setea şi răcoreşte trupul. Veţi fi răcoriţi şi readuşi în stare bună. Apa readuce viaţa într-o plantă când este ofilită; tot aşa şi viaţa noastră va fi reînnoită prin har. Apa face să se desfacă bobocii şi fructele să crească; şi voi veţi aduce roade pentru împărăţia lui Dumnezeu. Puteţi primi şi să vă bucuraţi de toate bogăţiile şi mângâierile harului, în toată plinătatea lor. Veţi fi adăpaţi din ele; şi aşa cum păşunile sunt acoperite şi prefăcute în lacuri prin apele râurilor revărsate, iar pământul însetat, în izvoare de ape, tot aşa sufletul vostru va fi inundat de harul Domnului.

miercuri, 28 iulie 2010

Nu este atat de important sa fii iubit, cat sa iubesti – cu toata iubirea si cu toata fiinta ta.

Acesta este cel mai mare secret al succesului dintre cele ce se pot spune in cuvinte. Un brat viguros poate sparge un scut si chiar sa ia viata cuiva, insa doar nevazuta putere a iubirii poate deschide inimile oamenilor; si pana cand nu voi stapani aceasta arta, nu voi fi mai mult decat un iubitor de maruntisuri. Voi face din iubire cea mai puternica arma si nici unul dintre cei pe care ii voi provoca nu se va putea apara de forta ei.
Argumentele mele i-ar putea contrazice, vorbele mele i-ar putea face banuitori, chipul meu i-ar putea face sa ma suspecteze, totusi iubirea mea va topi toate inimile ca un soare ale carui raze dezgheata pamantul inghetat.
Si cum voi face aceasta? De acum inainte, voi privi toate lucrurile cu iubire si ma voi naste din nou. Voi iubi soarele, pentru ca imi incalzeste corpul; voi iubi ploaia pentru ca imi curata spiritul; voi iubi lumina, pentru ca imi arata calea; voi iubi si intunericul, pentru ca imi arata stelele. Voi spune bun-venit fericirii, pentru ca ma face darnic si voi indura tristetea, pentru ca-mi deschide sufletul. Voi aprecia recompensele, daca ele mi se cuvin; voi spune bun venit si piedicilor, pentru ca ele sunt cele care ma intaresc.
Imi voi lauda dusmanii si ei imi vor deveni prieteni; imi voi incuraja prietenii si ei imi vor deveni frati; voi cauta intotdeauna motive sa binecuvantez; niciodata nu-mi voi gasi scuze sa barfesc. Cand voi fi tentat sa critic, imi voi musca limba; cand voi merge la rugaciune, imi voi inalta vocea din toate puterile.
Voi iubi toti oamenii, pentru ca fiecare are calitati care merita admirate, chiar daca uneori ele sunt ascunse. Cu iubire, voi sfarama zidul de suspiciune si ura pe care l-au construit in jurul inimii lor si in loc voi construi poduri, astfel ca iubirea mea sa intre in sufletul lor.
Voi iubi pe cei cu vointa puternica, pentru ca ei ma pot inspira. Ii voi iubi pe cei care esueaza, pentru ca ei ma pot invata. Voi iubi regii, pentru maretia lor, ii voi iubi pe cei umili, pentru ca sunt divini. Ii voi iubi pe cei bogati, pentru singuratatea lor; ii voi iubi pe cei saraci, pentru simplitatea lor. Ii voi iubi pe cei tineri pentru increderea pe care o au; ii voi iubi pe cei batrani, pentru intelepciunea pe care o daruiesc. Ii voi iubi pe cei frumosi, pentru armonia lor. Ii voi iubi pe cei urati, pentru sufletul lor insetat de pace.
Voi intampina reactiile celorlalti cu iubire. Tot asa cum iubirea este arma care deschide sufletele oamenilor, ea este si scutul care respinge sagetile urii si sulitele furiei. Rautatea si descurajarea se vor izbi de noul meu scut si vor deveni mai blande decat ploaia de primavara. Scutul ma va proteja in mijlocul lumii si ma va sprijini cand voi fi singur.
Si cum ii voi intampina pe cei care ma vor infrunta? Intr-un singur fel: In liniste, rostind in sinele meu “Te iubesc”. Astfel spuse, in liniste, aceste cuvinte vor straluci in ochii mei, sprancenele se vor descreti, zambetul imi va reveni pe buze si vocea mea va deveni mai profunda; iar inima lor se va deschide. Si cine va fi acela care nu va primi ceea ce ofer eu cand inima lui imi va simti dragostea?
Si ma voi iubi si pe mine insami. Atunci voi veghea orice intra in trupul, mintea si sufletul meu. Niciodata nu voi fi prea ingaduitor cu dorintele trupului, ci mai degraba voi avea grija de el prin moderatie. Nu-i voi ingadui mintii mele sa fie atrasa in slabiciune sau in deznadejde, ci mai degraba o voi inalta catre cunoastere si intelepciune. Nu voi permite vreodata sufletului meu sa se complaca in multumiri desarte, ci mai degraba il voi hrani cu meditatie si rugaciune. Nu voi permite inimii mele sa devina mica si amara, ci o voi deschide tuturor, iar ea va pulsa pentru iubirea aproapelui meu,ce va creste si va cuprinde intreg Pamantul.
De acum inainte voi iubi intreaga creatie. Din aceasta clipa voi arunca din mine orice ura, pentru ca nu am timp de ura, ci doar de iubire. Iubirea intensa cheama iubire. Astazi incep o viata noua! Fiindca fiecare zi e o noua viata pentru mine. Si imi fagaduiesc cu sfintenie ca nimic nu va intarzia cresterea noii mele vieti. Astazi incep o noua viata a iubirii. Voi merge cu fruntea sus printre oameni. Si stiu ca, atunci cand vreau cu adevarat ceva, intreg Universul conspira la realizarea visului meu.

marți, 27 iulie 2010

Inima mea doreste farmecul si frumusetea pe care le cauta si le lauda Iubitul inimii mele,


Doamne, te rog sa-mi dai curajul de-a ma teme de Tine mereu;
taria de-a persevera in slabiciunea bunatatii;
si nobletea de-a ma apleca si a ma umili in dragoste-
Cine poate gasi o femeie cinstita? Ea este mai de pret decat margaritarele.
Dezmierdarile sunt inselatoare si frumusetea este desarta, dar femeia care se teme de Domnul va fi laudata
.”
Intr-o lume care se uita doar la ce izbeste ochii,
ma rog pentru ochi care sa vada inima…
pentru ca stiu:
Cand EL se uita la mine, nu frumusetea ce izbeste ochii doreste s-o gaseasca,
Ci dragostea doreste El din inima mea;
femeia care se teme de Domnul va fi laudata de EL.

luni, 26 iulie 2010

Sămânţa tuturor faptelor tale se găseşte în gândurile şi vorbele tale.

nu gândi rău împotriva aproapelui tău, când locuieşte liniştit lângă tine. Un om nervos, care are tensiunea ridicată, explodează în torente de cuvinte, în lamentări, într-o agresivitate necontrolată care îi va afecta pe cei apropiaţi sau mai indepartati care vor prelua inconştient duhul negativ pe care acesta le emană. Aşa se explică bolile copiilor care sunt extrem de sensibili la certurile părinţilor sau ale subalternilor si ale colegilor care au un sef/coleg coleric.De aceea e atât de important să devenim impecabili în gândire, în vorbire, adica sa gandim pozitiv si sa spunem numai cuvinte pozitive.De regulă, noi eliberăm otrava noastră emoţională asupra persoanei despre care credem că este responsabilă de nedreptatea comisă asupra noastră..De fapt, noi suntem dispuşi să ne descăcăm otrava asupra oricărei alte persoane, vinovate sau nu, numai să scăpăm de ea. De multe ori o trimitem asupra copiilor care sunt prea lipsiţi de apărare şi astfel se nasc relaţii abuzive verbale si faptice.
Oamenii mai puternici fizic si psihologic abuzează de cei slabi, căci simt nevoia să scape de această otravă emoţională negativă, aruncand-o asupra acestora.Dacă tu consideri ceva ca fiind rău acesta devine rău în mod automat. De aceea se spune: devii ceea ce gândeşti. Tot ce gândim se materializează în existenţa noastră.Omului i se întâmplă tot ce gândeşte. Dacă acceptă în gând şi în mental boala şi bătrâneţea, de acestea va avea parte mult mai repede decat ar fi firesc.Gândul rău îl înfăptuim: întâi în noi, pe plan mental, prin simplul fapt că îl acceptăm şi ne hrănim cu el şi apoi în afară spre victima spre care a fost direcţionat.
Dacă gândeşti şi spui “nu pot să-l sufăr pe cutare”, de fapt îl ataci la nivel de duh  şi ceea ce sunt ganduri si vorbe repede ajung faptă. De aceea nu e bine să spunem lucruri agresive sau vorbe care rănesc pe alţii.
Să crezi pe deplin în tot ce vrei să realizezi. Să simţi că deja ai primit sau vei primi curând. Aceasta atrage foarte repede spre tine rezultatul dorit.

duminică, 25 iulie 2010

Nu ar fi rău să învățăm din strădania înaintașilor noștri....

Dumnezeu să te binecuvinteze cu odihnă-n suflet
În fața răspunsurilor uşoare, a jumătăților de adevăr și a relațiilor superficiale,
Ca astfel să poți trăi profund in inima ta.
Dumnezeu să te binecuvinteze cu mânie
În fața nedreptății, a asupririi şi a exploatării oamenilor
Ca astfel să poți lucra pentru dreptate, libertate și pace.
Dumnezeu să te binecuvinteze cu lacrimi
Pe care să le verşi pentru cei ce suferă dureri, respingere, foame şi război,
Ca astfel să poți întinde mâna şi să mângâi,
Preschimbându-le durerea în bucurie.
Dumnezeu să te binecuvinteze cu destulă nebunie
Ca să crezi că poți schimba şi tu ceva în astă lume,
Și astfel să poți face ce unii zic că e cu neputință
Ca să aduci dreptatea şi bunătatea tuturor copiilor şi sărmanilor noştri.

sâmbătă, 24 iulie 2010

....nu te mira de cel ce cade,miră-te de cel ce încă stă -n picioare!

Să ne uităm ţintă la Căpetenia şi Desăvârşirea credinţei noastre, adică la Isus, care, pentru bucuria care-I era pusă înainte, a suferit crucea, a dispreţuit ruşinea, şi stă la dreapta scaunului de domnie al lui Dumnezeu.
Uitaţi-vă dar cu luare aminte la Cel ce a suferit din partea păcătoşilor o împotrivire aşa de mare faţă de Sine, pentru ca nu cumva să vă pierdeţi inima, şi să cădeţi de oboseală în sufletele voastre.Nu e uşor să stai neclintit pe calea lui Dumnezeu. După ce că această cale e îngustă de-ți încape doar un picior în fața altuia, mai eşti şi lovit de vrăjmaş care vrea cu tot dinadinsul să te facă să cazi şi  cum, doar astea nu ar fi destul, mai e şi firea ta care te sapă din interior, iar singurul lucru, singurul sfat, singura avertizare e să luăm seama să nu cădem?! Prima dată când citeşti acest lucru e demn de râs... e ca şi cum ai vrea să traversezi strada şi cineva vrea să te sfătuiască şi-ți spune doar:
- ”vezi să nu te calce vreo maşină”.
- Păi mulțumesc, asta vreau şi eu, asta puteam să deduc singur.
Pare ca şi cum sfatul lui Pavel nici măcar nu are sens ...
Oare?
Știți ce vrea să spună Pavel?
-”Uită-te țintă la Căpetenia și Desăvârşirea credinței tale, la Domnul Isus şi cu ochii țintiți pe El să umbli, să nu iei seama la cât de în urmă sunt alții şi nici cât de în față sunt ceilalți, să nu iei seama la lucrurile cu care aruncă cel rău în tine, măcar că le simți efectul, tu nu-ți lua ochii de la Domnul Isus şi singurul lucru de care să te îngrijeşti să fie cum să nu cazi.
-Nu cum să îi ajungi pe cei din față şi nici cum să le dai sfaturi la cei din urmă, singurul lucru la care să iei seama să fie să nu cazi.
-Să nu te miri de cei ce cad. E împotriva firii, e împotriva oricărei logici fizice să nu cazi după câte vin peste un om care încearcă să umble pe această cale.
-Nu e nimic de mirat să vezi că cineva cade.
-Nu e nimic de condamnat. Nu e nimic la ce să deschizi ochii.
 -Știi ce e de mirat?
 -E de mirat să vezi cum nu cad unii, cum aşa loviți şi din afară şi dinăuntru, mai stau în picioare.
-E atât de şocant încât cei care încă nu au început să umble stau să întrebe ce putere supranaturală ține oamenii ăştia pe cale?
-Cum?!
-Cum nu cad?
-Ar trebui potrivit cu orice logică să fie căzuți demult.
-Tu ar trebui, potrivit cu orice lege fizică, să cazi de să nu te mai ridici în veci, dar stai în picioare dacă te uiți țintă la El.
Doar o iubire desăvârşită poate să facă aşa ceva, ca doar privirea țintită asupra Celui se te iubeşte să fie destul de puternică încât să te țină de parcă ai fi legat cu toate sforile.
-Ce Dumnezeu!
-Ce dragoste!
-Nu te mai mira de cel ce cade, miră-te de cel ce încă mai stă în picioare!

vineri, 23 iulie 2010

azi poţi iubi

El -Împăratul împăraţilor mi-a şoptit: 
- fiul meu, poţi să mă iubeşti cu toată inima ta, cu tot sufletul tău şi cu toată puterea ta, pentru că Eu ştiu să apreciez iubirea ta Şi n-am să o dispreţuiesc chiar dacă vine dintr-o inimă rănită, chiar dacă vine dintr-un suflet frământat şi chiar dacă vine dintr-o putere limitată. Pe Mine poţi să mă iubeşti cu tot ce eşti pentru că Eu n-am să dispreţuiesc iubirea ta niciodată şi nici n-am s-o iau de-a gata. 
Pe Mine poţi să mă iubeşti.

joi, 22 iulie 2010

nu eşti învins.....

marți, 20 iulie 2010

lăudaţi pe Domnul

sâmbătă, 17 iulie 2010

trecătorule opreşte-te!

Prezenţa dragostei divine în inima ta va schimba această lume!
Calitatea dragostei divine  dacă se află dominantă în tine va lucra pentru transformarea semenilor tăi.
Dar e multă putere negativă contra dragostei divine.şi suntem întristaţi. 
Dintre toate calităţile divine, dragostea este cea mai măreaţă.
  Tindem spre dragoste, dorim să iubim şi să fim iubiţi  aceasta este caracteristic creaturilor vii. Şi tocmai din cauza încălcării legii divine şi ca urmare  a libertinajului din timpurile  noastre în această calitatea dragostei s-au produs schimbări.
Dacă nu reuşim să restabilim această calitate în toată plinătatea sufletului, duhului şi minţii noastre vom fi falimentari. 
În primele zile a Bisericii primare atunci, doar câţiva oameni puteau restabili şi răspândi această calitate  a dragostei divine în toată lumea.
Este o calitate a naşterii din nou  în faţa căreia firescul din noi nu rezistă.
Aceasta permite o comuniune cu Trinitatea  Divină.
Deseori această calitate  a dragostei este încurcată cu instinctul sexual carnal ce nu are nimic comun cu divinul.
 De aici şi diferite descredităţi sexuale şi forme violente în  tendinţa omului spre manifestări egocentrice ce apar în urma înţelegerii eronate şia amestecului dintre firesc şi divin.
Toată aceea putere artistică, care e prezentă în conceperea copiilor, stă la baza a ceea ce Divinul lucrează în  omul creat pentru a perpetua viaţa sa.
Omul în iniţierea sa este asemănător lui Dumnezeu.
 Calitatea Lui superioară este Iubirea de aceea omul nu poate să nu creeze.
Puterea sublimă a dragostei divine nu apare atât  timp cât noi păstrăm blocajul antidragostei, insuflată în conştiinţa omului de satana prin mijloacle lui de amăgire.
Perfecta flacără a dragostei apare în fiinţa umană prin Divinul aşezat în centrul  fiinţei  umane.
În calea acestei Iubiri se ridică filtrul urii şi indolenţei din gândurile şi sentimentele firii pământeşti.
Noi trebuie să curăţim filtrul conştiinţei,prin acceptarea realităţii divine.
Deschideţi inima ta dragostei divine şi vei schimba lumea.
Nu este o putere mai mare ca dragostea divină.
Deoarece puterile acumulate în minte, au hotărât să te despartă de Dumnezeu şi parazitează viaţa ta ,ai devenit   o epavă şi o ladă de gunoi a satanei.
Toată industria sexului, pornografiei, stereotipului relaţiilor între sexe, care propagă şi răspândesc informaţiile mass-media pentru a te îndepărta de dragostea divină te macină zilnic până la nimicirea deplină a divinului din interiorul tău.
Pare a fi ceva nedăunător de a privi un film care tinde să îţi satisfacă dorinţa sexuală.
 Pare ceva nedăunător  să priveşti un corp dezgolit, privind  obiecte nefolositoare pentru dezvoltarea şi hrănirea sufletului tău adormit şi viciat de păcatele acestei lumi stricate..
În conştiinţa ta va apărea ura către dragostea divină. 
Îţi  este necesar să filtrezi informaţia primită pentru a nu te depărta de dragostea divină.
Una din calităţiledragostei divine – este proprietatea de-aţi dărui nectarul binecuvântării divine în inima ta.
Nu este nici o plăcere mai mare în această lume în comparaţie cu bunătatea divină.
Numai inimele curate pot primi binecuvântarea acestei bunătăţi cereşti.
Primeşte în dar această curăţire a in inimii tale prin credinţa în jertfa Domnului Cristos Isus!
 Meditează:
- este oare admisibil în prezenţa ta ca cineva să înjure,  să.ţi permiţi  gânduri murdare cu femeile  în mintea ta?!
Orice vibraţie negativă te depărtează de calitatea iubirii divine.
Contemplează culorile, zâmbetul copiilor.
 Mereu ocroteşte dragostea de orice aparenţe de antidragoste.
 Ocroteşte-ţi apropiaţii, copiii , de orice părere primită de noua generaţie despre dragoste.
De tine depinde viitorul planetei!
Dragostea curată începe de la respectul  acordat fiinţelor diferite de tine.
Aceste sentimente ce le ai  va pune amprente pe toată viaţa ta-
Sunt fericite acele familii care şi-au păstrat tradiţiile de respect  şi ocrotitoare a cadrului familial.
Fie ca niciodată conştiinţa ta să nu fie acaparată de gânduri negative, îndreptate contra  celor din preajma ta. 

îndemn la rugăciune.....

joi, 15 iulie 2010

de unde eşti?


Ridica-ti ochii catre cer si adu-ti aminte ca esti OM. Ca nu de-aici te tragi si nu aici e scopul tau.
 Obarsia ti-e straina de acest pamant prea trecator; numele ce-l porti aici e doar unul sortit uitarii.
 Alt nume, vesnic, te asteapta , ce nu va fi nicicand uitat.
Da, obarsia ta-i din cer; din neam de Dumnezeu te tragi…
Sunt pamantean…dar nu sunt pamantesc.
A mele doruri nu sunt de pe-aici; caminul meu e-n alta lume, sus si telul meu nu-i pe acest pamant

joi, 8 iulie 2010

ne arde inima de dor

E timpul sa ne pregatim e ceasul indurarii
Caci in curand apare-n prag ziua revederii
Misionarul Duhul Sfant
E dat de Domnul pe pamant
Ca sa vesteasca tuturor venirea Blandului Pastor
 Cand vin furtuni si valuri mari vino la carma vietii
Conu-ne la limanul sfant cel asteptam cu totii
Ne arde inima de dor sa-TI cercetezi al tau popor
Pentru care-ai suferit si-n chinuri groaznice ai murit
 Apocalipsa ne vorbeste,ea ne-adevereste
Caci toate se vor implini la suntetul trambitei
Cantati cu toti si tresaltati,ca-n sange sfant ati fost spalati
In sangele ce-a curs cu amar pe lemnul crucii din Calvar
 Cu totii asteptam o zi e ziua insorita
Acolo toate s-or sfarsi de-acea-i mult dorita
Vom lua zborul catre Cer in Tara unde toate pier
Dureri si lacrimi si suspini,ispite,zbuciume si chin
Acolo toate le-om uita,in Cer cu totii vom canta
Si bucurii vor fi nespus caci intre noi va fi ISUS 

miercuri, 7 iulie 2010

-tu vezi?

Fiul omului, tu locuieşti în mijlocul unei case de îndărătnici, care au ochi să vadă şi nu văd, urechi de auzit şi n-aud; căci sunt o casă de răzvrătiţi. - Ezechiel 12:2
La ce bun să ai ochi, dacă nu îi foloseşti?
Dacă alegi să-ţi foloseşti ochii să vezi doar nelegiuire şi răutate, dacă îţi place mai bine să vezi profanul decât ce este sacru şi la urmă ajungi să strigi indignat
-"unde este Dumnezeu?",
-dă-mi voie să-ţi spun că intri în categoria orbilor care au ochi dar nu văd.
Singur îţi întinezi ochii şi apoi te mai miri că ochii tăi deja murdăriţi nu pot să-L vadă pe Dumnezeul Cel Sfânt şi Atotputernic
Dar nici nu ai cum!
Poţi să-L vezi doar "dacă vei despărţi ce este de preţ de ce este fără preţ" (Ieremia 15:19).
Dacă ochii tăi văd şi un film la care nu ar trebui să te uiţi şi apoi te duci şi citeşti din Scriptură, ce anume crezi că poţi să vezi?
Poate ai impresia că a te uita la Harry Potter este ceva inofensiv, dar exact cum nu e inofensiv să te uiţi la un film interzis minorilor pentru că ştii că lui Dumnezeu nu îi place, am veşti pentru tine:
-nici vrăjitoria nu-i place la fel cum nu-i place pornografia.
Simte-te la fel de liber să te uiţi la Harry Potter şi la Lord Of The Rings cum te-ai simţi dacă te-ai uita la pornografie.
-Dumnezeu le vede pe amândouă la fel.
Am stat de vorbă cu aşa zişi căutători de adevăr, care susţin că ei l-au căutat pe Dumnezeu, dar nu l-au găsit. Dacă îţi iroseşti viaţa privind la tot ce neagă existenţa lui Dumnezeu, cum anume îţi închipui că ai să poţi să-L vezi? Dacă ai urechi şi le întrebuinţezi să asculţi bârfe, erezii şi muzică ce neagă tot ce este sacru, de ce te mai plângi că nu-L auzi pe Dumnezeu?
Poate pentru că te simţi liber să te uiţi la ce vrei şi să asculţi ce vrei, crezi că eşti oarecum superior muritorilor de rând închişi la minte care sunt atât de legalişti încât nici măcar nu se uită la Lord Of The Rings, iar apoi, tot cu aceeaşi atitudine superioară, mai şi dispreţuieşti încredinţarea lor.
Dă-mi voie să te întreb:
-te-ai gândit mult până când ai ajuns la aceste concluzii?
Dacă da, atunci mă tem că avem păreri diferite în ce priveşte valabililitatea Cuvântului lui Dumnezeu.
Sfinţenia lui Dumnezeu este aceeaşi în veci şi cerinţa de a fi sfinţi cum El este Sfânt, încă stă în picioare.
Dacă vrei să-L vezi pe Dumnezeu trebuie să-ţi curăţeşti ochii, să ţi-i vindeci de toate lucrurile pe care ai ales să le priveşti.
Dacă vrei să-L auzi, trebuie să-ţi sfinţeşti urechile, să ţi le antrenezi să asculte lucrurile lui Dumnezeu, ca să poate să recunoască glasul Lui şi să nu mergi după un străin.
-vei rămânea după cele lecturate un îndărătnic?
-vei sfida îndemnul Domnului Dumnezeu  de a te opri din mersul tău orb?
-vei auzi tu glasul Domnului ce te strigă duios :
-vino acasă fiu rătăcitor!

luni, 5 iulie 2010

închinare...


 Inchinare, adorare,
Meriti tu o Domnul meu
Doar iubire si iertare
Este tot ce vrea sufletul meu
Ma inchin cu umilinta
Ingenunchez la crucea Ta
Coplesti de-a Ta iubire
Ma prostern in fata Ta

Inchinare, adorare,
Meriti tu o Domnul meu
Doar iubire si iertare
Este tot ce vrea sufletul meu

Multumire,proslavire
Meriti tu o Domnul meu
Vindecare, alinare
Este tot ce vrea sufletul meu
Ma inchin cu umilinta
Ingenunchez la crucea Ta
Coplesti de-a Ta iubire
Ma prostern in fata Ta

Multumire,proslavire
Meriti tu o Domnul meu
Vindecare, alinare
Este tot ce vrea sufletul meu

Inchinare, adorare,
Meriti tu o Domnul meu
Doar iubire si iertare
Este tot ce vrea sufletul meu

sâmbătă, 3 iulie 2010

”cine sunt?”

Când mă întreb ”cine sunt?”
-sunt puțin spiritual
dar, întotdeauna eu sunt  creştin
și asta-i ceva special.
-nu sunt mai rău şi nici mai bun
doar puțin diferit!
-eu sunt simplu un credincios
şi dintr-o dată m-am întors
cu inima-mi către Cristos.
doar între eu şi mine însumi:
-sunt creştin şi asta-i ceva special
nu mai bun decât alții şi nici mai rău,
sunt pur şi simplu pus deoparte!
-Ca să putem fi  uniţi azi împreună
un loc unde să fim în părtăşie 
şi unde  să mă închin, să cânt cu bucurie,
un loc unde să trăiesc smerit
 să nu mă tem  că nu-s iubit-
-pentru că eu sunt  creştin dar,
asta-i ceva special.
nu mai bun decât alții şi nici mai rău
-simplu :-un credincios ce,
nimic nu va reuşi să mă zdrobească frate!
-sufletul meu este parte dintr-o lumină veşnică de sus
să încerc să repar lumea
- acesta e motto-ul meu
aşa m-am născut :

- eu sunt  un credincios lui Dumnezeu
simplu creştin - ca şi în alte religii
noi avem în Cristos, Adevărul, Viaţa, Lumina
toată lumea crede că are dreptate (...)
 dar, la final noi suntem copii  Săi
înaintea scaunului Sfințeniei Sale!

-Mă tem de-al viciului păcat,
îmi iubesc fraţii cei sfinţi cu adevărat
și îmi iubesc poporul Sfânt,
În care am fost şi suntem altoiţi 
și asta-i ceva special.
Sunt un creştin de viaţă
în mod real.

vineri, 2 iulie 2010

a fi copil!


-Când a început lumea?
 -Astăzi dimineaţă!
 -De ce copacii sunt verzi?
-Ca să ne reamintească că totul este posibil!
 -Ce sunt baloanele de săpun?
 -Sunt pistruii îngeraşilor!
 -Ce este bătaia inimii?
-Bătaia inimii este ecoul dorului de Dumnezeu!
-Ce este o stea?
 -Când vezi o stea înseamnă că Dumnezeu îţi face cu ochiul!
-Ce este un curcubeu?
-Un curcubeu este zâmbetul lui Dumnezeu!
-Ce vezi când te uiţi la cer?
-Îl văd pe Dumnezeu!
-Ce înseamnă să fii copil?
-Înseamnă să crezi în iubire, în frumuseţe, să ai credinţă.
- Înseamnă să fii atât de mic încât îngeraşii să ajungă să-ţi şoptească la ureche, înseamnă să fii plin de imaginaţie, să fii capabil să transformi lucruri şi fiinţe, să faci tot ce vrei din nimic, căci orice copil are un îngeraş bun ce -i călăuzeşte  sufleţelul său.

joi, 1 iulie 2010

biserica în criză-cauze/partea -5

biserica Domnului Isus Cristos trebuie să se întoarcă la primele începuturi apostolice,la dragostea dintâi ,altfel va fi vărsată din gura Domnului Isus -
„Ştiu faptele tale: că nu eşti nici rece, nici în clocot. O, dacă ai fi rece sau în clocot!Dar, fiindcă eşti căldicel, nici rece, nici în clocot, am să te vărs din gura Mea.
cauza -5:
-sodomia şi perversiunile sexuale sunt păcate ce robesc    pe mulţi ,dar pe foarte mulţi credincioşi!
Un om prin propriul sau pacat se iroseste pe sine insusi, ceea ce inseamna ca a risipit ceea ce pe acest pamint ar trebui sa semene cit mai mult cu Dumnezeu. Aceasta este cea mai mare tragedie a omului si cea mai mare durere a Lui Dumnezeu.
-Aţi auzit că s-a zis celor din vechime: „Să nu preacurveşti.”
-Dar, Eu vă spun că oricine se uită la o femeie, ca s-o poftească, a şi preacurvit cu ea în inima lui.
-Dacă deci ochiul tău cel drept te face să cazi în păcat, scoate-l şi leapădă-l de la tine; căci este spre folosul tău să piară unul din mădularele tale, şi să nu-ţi fie aruncat tot trupul în gheenă.
-Dacă mâna ta cea dreaptă te face să cazi în păcat, taie-o şi leapădă-o de la tine; căci este spre folosul tău să piară unul din mădularele tale, şi să nu-ţi fie aruncat tot trupul în gheenă.
-Nu ştiţi că trupurile voastre sunt mădulare ale lui Hristos? Voi lua eu mădularele lui Hristos, şi voi face din ele mădulare ale unei curve? 
-Nicidecum! 
-Nu ştiţi că cine se lipeşte de o curvă, este un singur trup cu ea? 
-Căci este zis:
- „Cei doi se vor face un singur trup”
- Fugiţi de curvie!
-Orice alt păcat, pe care-l face omul, este un păcat săvârşit afară din trup; dar cine curveşte, păcătuieşte împotriva trupului său
-.Nu ştiţi că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt, care locuieşte în voi, şi pe care L-aţi primit de la Dumnezeu?
-Şi că voi nu sunteţi ai voştri? 
-masturbarea-un păcat practicat de 99,9% de credincioşi dar recunoscut şi lepădat doar de cei 0,1%
-veţi întreba pe ce temei faci această afirmaţie? 
-vă sugerez un test simplu-
-tu eşti acel mic procent 0,1% şi eşti un creştin devotat Domnului Isus de ce nu ai avertizat până în prezent pe cei  apropiaţi de grozăvia şi urmările acestui scârbos păcat?
-scuze nu vei avea nici acum ,nici înaintea Dreptului Judecător!
pofta ochilor preacurvari afectează inima,apoi nesăbuinţa  îndeamnă la autosatisfacere sexuală.
narcisismul e iubirea de sine împinsă pîna la senzualitate şi autosatisfacere sexuală-
-nu vă miraţi de ce în biserici este "melancolie" şi stare de apatie?
-de  ce oamenii sunt cu duh de muţenie în timpul orelor de rugăciune,de laudă şi închinare? ,
-aceştia sunt  oameniii ce în timpul săptămânii au lucrat în firea lor :
-,şi-au înăbuşit glasul conştiinţei ,au amorţit duhul cu senzualitatea lor proprie,mintea le e plină de imagini cu femei despoiate, nude ,cu filmele şi reclamele pline de senzaţii sexuale.
  -aceştia... "sunt nişte stânci ascunse la mesele voastre de dragoste, unde se ospătează fără ruşine împreună cu voi, şi se îndoapă de-a binelea; nişte nori fără apă, mânaţi încoace şi încolo de vânturi, nişte pomi tomnatici fără rod, de două ori morţi, dezrădăcinaţi; nişte valuri înfuriate ale mării, care îşi spumegă ruşinile lor, nişte stele rătăcitoare, cărora le este păstrată negura întunericului pentru vecie.
-această robie demonică va continua să ţină legaţi pe credincioşi,atâta timp cât nu va fi mărturisit fiecare credincios starea deplorabilă, de plâns  în care vieţuieşte. 
-Cine îşi ascunde fărădelegile, nu propăşeşte, dar cine le mărturiseşte şi se lasă de ele, capătă îndurare.
-Tot aşa, oricine dintre voi, care nu se leapădă de tot ce are, nu poate fi ucenicul Meu-.
 -Fiule, dă slavă Domnului, Dumnezeului lui Israel, mărturiseşte şi spune-mi ce ai făcut, nu-mi ascunde nimic. 
-Căci robul tău mărturiseşte că a păcătuit. Şi iată, vin astăzi, cel dintâi din toată casa ....
-sunt paşi ce trebuiesc  făcuţi prin credinţa în Domnul Isus pentru a primi dezrobirea ,eliberarea ,vindecarea ,apoi o renaştere spirituală ce îţi va umple inima de pacea şi  bucuria Mântuirii! 
-Nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu? 
-Nu vă înşelaţi în privinţa aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiţii,nici hoţii, nici cei lacomi, nici beţivii, nici defăimătorii, nici hrăpăreţii nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu. 
-ştim că Legea nu este făcută pentru cel neprihănit, ci pentru cei fărădelege şi nesupuşi, pentru cei nelegiuiţi şi păcătoşi, pentru cei fără evlavie, necuraţi, pentru ucigătorii de tată şi ucigătorii de mamă, pentru ucigătorii de oameni,pentru curvari, pentru sodomiţi, pentru vânzătorii de oameni, pentru cei mincinoşi, pentru cei ce jură strâmb, şi pentru orice este împotriva învăţăturii sănătoase: – 
-păcatul homosexualităţii,alte perversiuni sexuale(..sexul oral,sado masochism,pornografia, gânduri  murdare de curvie ,preacurvie si altele asemănătoare),tot  ce e împotriva învăţăturii sănătoase va aduce judecata peste poporul Domnului-
-Afară sunt câinii, vrăjitorii, curvarii, ucigaşii, închinătorii la idoli, şi oricine iubeşte minciuna şi trăieşte în minciună!
-prin îndurarea şi călăuzirea divină fac cunoscute poporului lui Dumnezeu aceste stări de păcat ce întristează mult inima milostivă a Bunului nostru Dumnezeu.
-orice bun şi drept credincios va lua aminte de cele mai sus menţionate va căuta să-şi curăţească  duh suflet şi trup -
-Dumnezeul păcii să vă sfinţească El însuşi pe deplin; şi: duhul vostru, sufletul vostru şi trupul vostru, să fie păzite întregi, fără prihană la venirea Domnului nostru Isus Hristos

-atîta timp cît mai e har ascultă  glasul Domnului:
  
-"Veniţi totuşi să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roşii ca purpura, se vor face ca lâna.

-De veţi voi şi veţi asculta, veţi mânca cele mai bune roade ale ţării;

  -dar de nu veţi voi şi nu veţi asculta, de sabie veţi fi înghiţiţi, căci gura Domnului a vorbit.”

-cum mulţumeşti tu mamei tale?


Cand tu aveai 1 an, ea te hranea si te imbaia.
I-ai multumit plangand toata noaptea.
Cand tu aveai 2 ani, ea te-a invatat sa mergi.
I-ai multumit fugind cand ea te chema.
Caind tu aveai 3 ani, ea iti pregatea toata mancarea cu dragoste.
I-ai multumit aruncand farfuria pe jos.
Cand tu aveai 4 ani, ti-a dat creioane colorate.
I-ai multumit colorand masa din sufragerie.
Cand tu aveai 5 ani, te-a imbracat pentru vacanta.
I-ai multumit sarind in prima balta.
Cand tu aveai 6 ani, te-a dus la scoala.
I-ai multumit strigand: “Nu merg”.
Cand tu aveai 7 ani, ti-a cumparat o minge.
I-ai multumit aruncand-o in fereastra vecinilor.
Cand tu aveai 8 ani, ti-a dat o inghetata.
I-ai multumit scapand-o in poala.
Cand tu aveai 9 ani, ti-a platit lectii de pian.
I-ai multumit ca nici macar nu te-ai deranjat sa exersezi vreodata.
Cand tu aveai 10 ani, te ducea toata ziua cu masina de la fotbal la gimnastica, de la o zi de nastere la alta.
I-ai multumit ca sareai din masina si nu te uitai niciodata inapoi.
Cand tu aveai 11 ani, te-a dus pe tine si pe prietenii tai la cinema.
I-ai multumit cerandu-i sa stea in alt rand.
Cand tu aveai 12 ani, te-a avertizat sa nu te uiti la anumite programe la TV.
I-ai multumit asteptand sa iasa din casa.
Cand tu aveai 13 ani, ti-a sugerat cum sa te tunzi.
I-ai multumit spunandu-i ca nu are gusturi.
Cand tu aveai 14 ani, ti-a platit o tabara de vara de o luna.
I-ai multumit uitand sa-i scrii macar o scrisoare.
Cand tu aveai 15 ani, venea de la lucru si-si dorea o imbratisare.
I-ai multumit stand in camera ta cu usa incuiata.
Cand tu aveai 16 ani, te-a invatat sa-i conduci masina.
I-ai multumit luandu-i-o de cate ori puteai.
Cand tu aveai 17 ani, ea astepta un telefon important.
I-ai multumit stand la telefon toata noaptea.
Cand tu aveai 18 ani, ea plangea la festivitatea ta de absolvire a liceului.
I-ai multumit stand la petrecere pana in zori.
Cand tu aveai 19 ani, ti-a platit facultatea, te-a dus in campus si ti-a carat bagajele.
I-ai multumit salutand-o in afara camerei ca sa nu te simti jenat in fata prietenilor.
Cand tu aveai 20 de ani, te-a intrebat daca te intilnesti cu vreo fata / vreun baiat.
I-ai multumit spunand-i: “Nu-i treaba ta!”
Cand tu aveai 21 de ani, ti-a sugerat anumite cariera pentru viitorul tau.
I-ai multumit spunand-i: “Nu vreau sa fiu ca tine!”
Cand tu aveai 22 de ani, te imbratisa la absolvirea facultatii.
I-ai multumit intreband-o daca poate sa-ti plateasca o excursie prin Europa.
Cand tu aveai 23 de ani, ti-a dat mobila pentru primul tau apartament.
I-ai multumit spunandu-le prietenilor ca era urata.
Cand tu aveai 24 de ani, ti-a cunoscut logodnica / logodnicul si te-a intrebat de planurile de viitor.
I-ai multumit spunandu-i printre dinti: “Maaaaami, te rog”!
Cand tu aveai 25 de ani , te-a ajutat sa-ti platesti nunta, si a plans, si ti-a spus cat de mult te iubea.
I-ai multumit mutandu-te in cealalta parte a tarii.
Cind tu aveai 30 de ani, te-a sunat sa-ti dea un sfat pentru copil.
I-ai multumit spunand-i: “Lucrurile sunt diferite acum”
Cand tu aveai 40 de ani , te-a sunat sa-ti aminteasca de aniversarea unei rude.
I-ai multumit spunandu-i ca erai foarte ocupat chiar atunci.
Cand tu aveai 50 de ani, ea era bolnava si avea nevoie sa ai grija de ea.
I-ai multumit citind despre povara care devin parintii pentru copiii lor.
Si apoi, intr-o zi, ea a murit in tacere. Si tot ce nu ai facut vreodata, s-a intors lovind ca traznetul in INIMA ta.
Daca ea mai este pe aproape, nu uita sa o iubesti mai mult ca niciodata.
Daca ea nu mai este, aminteste-ti dragostea ei neconditionata si da-o mai departe.
Aminteste-ti mereu sa o iubesti pe mama ta.
Pentru ca nu ai decit o singura mama in toata viata ta.