miercuri, 11 ianuarie 2012

Teama de Domnul aceasta este înţelepciune

Dumnezeu nu dă niciodată lumină pentru doi pasi odată. 
Dacă El ţi.a dat lumină pentru un singur pas atunci cu teamă si dragoste faţă de numele Său, fă acel pas, si cu siguranţă vei primi mai multă lumină- da, din ce în ce mai multă.
 Dar dacă există refuzul de a acţiona, lumina care este în tine va deveni un întuneric gros, pasii tăi se vor împiedica pe munţii întunecaţi ai greselii care se găseste de o parte si de alta a căii drepte si înguste a ascultării ; iar tu vei de veni o piatră de poticnire pentru alţii.
Unele din cele mai deplorabile pietre de poticnire care stau, în momnetul acesta, în calea căutătorilor nelinistiţi sunt persoane care odată păreau să aibă lumina, dar s-au întors de la ea. Lumina care era în ei a devenit întuneric, si oh ce mare si ce îngrozitor este acel întuneric!
Ce trist este să-i vezi pe cei care ar trebui să fie sfesnice acţionînd ca piedici în calea crestinilor tineri si seriosi! 
Fie însă ca tinerii crestini să nu fie împiedicaţi de ei. 
Calea este clară. 
Teama de Domnul aceasta este înţelepciune; si depărtarea de rău este pricepere !.
Fie ca fiecare să audă si să asculte pentru el vocea Domnului. ‘ Oile mele aud glasul Meu si Eu le cunosc si ele Mă urmează.’ 
Domnul să fie lăudat pentru Cuvântul Său preţios ! 
El pune pe fiecare în responsabilitate directă cu Hristos Însusi ; ne spune clar care este calea lui Dumnezeu si la fel de clar cum s-o găsim.