duminică, 30 august 2009

Ocroteşte cărările neprihănirii, şi păzeşte calea credincioşilor Lui.

1-“Cu Dumnezeu alături şi sprijinindu-te pe braţul Său poţi înfrunta orice îţi stă în cale.” 2-"Nu cunosc calea care mă conduce la El, dar cunosc Călăuza care mă conduce. De ce să mă mai tem?“
3-"Omul sa nu se jeneze niciodata sa recunoasca ca a gresit. A recunoaste ca a gresit inseamna ca a evoluat si ca azi e mai intelept decat ieri.”
4-“Cind esti daramat pentru nimica, Dumnezeu te ridica pentru ceva! Cind ti- se inchide o usa Dumnezeu iti deschide una mai binecuvintata! CREDINTA vede invizibilul, CREDE incredibilul si primeste imposibilul"
5-“Să-ţi spun ce este dragostea adevărată: -E credinţă oarbă, umilinţă fără reget, supunere desăvârşită, încredere şi dăruire împotriva ta însuţi, împotriva lumii întregi.
-Dragostea înseamnă să îţi dai inima şi sufletul întreg celui care ţi le va zdrobi." 6-"Pe bratul Tau ma simt mereu pazit si ocrotit, pacate griji si indoieli Tu mi le-ai mantuit. Pe drumul vieti noi condu-ma Tu prin Harul Tau, vreau sa raman mereu copilul Tau!"
7-"Acordand prea multa atentie cuvintelor, pierdem din vedere ideile. -Acordand prea multa atentie vorbelor,pierdem din atentie faptele !"
8-"A judeca omul – nimic mai usor; a-l cunoaste – infinit mai greu. "
9– "Adesea ii ajutam pe altii numai ca sa ne convingem ce buni si ce puternici suntem noi. " 10-"Sa te porti ca si cum toti oamenii din jurul tau ar fi buni; sa fii prevazator ca si cand te-ar inconjura dusmanii. " 11-" Sa-l ajuti pe cel care-ti cere sprijin e o datorie; sa faci acelasi lucru pentru cel care ti-l refuza e o arta- " 12-"NU CERE sa-ti fie usurata povara vietii… ci curaj sa o poti purta; NU CERE implinire in intreaga ta viata… ci rabdare pentru a accepta frustarile; NU CERE perfectiune in tot ceea ce faci…ci intelepciune pentru a nu repeta greselile………si in sfarsit NU CERE mai mult,inainte de a spune… MULTUMESC "