marți, 7 septembrie 2010

-a face totul foarte bine....


Dumnezeu S-a uitat la tot ce făcuse; şi iată că erau foarte bune.
Când omul a păcătuit în Eden, Domnul Dumnezeu nu a blestemat omul.
Singurul blestemat a fost şarpele, dar  nu a blestemat niciodată omul în care a suflat duh de viață.
 Însă ca şi consecință a păcatului, pe femeie, Dumnezeu a făcut-o să sufere înainte de naştere, iar pe bărbat să sufere aceeaşi durere ca şi Dumnezeu.
 Domnul Dumnezeu a lucrat pământul şi l-a făcut pe Adam, dar pământul acesta (Adam) nu a dat rod după cum a fost lucrat. De aceea de fiecare dată când simți neîmplinire după ce ai pus toată inima ta într-un lucru, este pentru a simți ce simte Dumnezeu când investeşte totul într-un om şi omul respectiv nu dă rod.
Iar când simți durere sau suferi în vreun fel este pentru că urmează să dai naştere la ceva.
Singurul motiv pentru care Domnul Dumnezeu îngăduie să suferi este pentru că urmează să dai naştere la ceva. Domnul nu a făcut-o pe femeie să sufere toată viața ci doar înainte de naştere. Asta nu înseamnă că doar bărbații simt neîmplinire şi că doar femeile suferă. Da, suferi. Da, simți că ai vrea mai bine să mori, simți că nu mai distingi nimic bine din cauza lucrurilor pe care le trăieşti, dar asta se întâmplă pentru că urmează să dai naştere la ceva care va binecuvânta viața ta. Poate e vorba de un nou început sau biruință într-un anumit domeniu din viața ta, nu ştiu, tot ce ştiu e că are un scop.
Asta în cazul fericit în care eşti în voia Domnului Dumnezeu, pentru că dacă nu, se aplică versetele din Isaia 26:18a :
”Am zămislit, am simţit dureri şi, când să naştem, am născut vânt”.
Dacă trăieşti în păcat, vei simți durere, dar fără nici un rost. Dacă eşti în voia  Domnului , da, vei simți durere, dar vei da naştere prin durerea ta la ceva nou, la viață. Naşterea nu e ceva plăcut, dar rezultatul este menit să răscumpere toată durerea ta.Eşti mulţumit la finalul zilei de  tot ce Domnul  te ajută să lucrezi? Vei mulţumi Domnului pentru toate  stările de fapt  prin care treci chiar dacă suferi ? Vei putea vedea dincolo de  obstacole  opera măreaţă a Creaţiunii prin cea ce EL lucrează zi  de zi  în viaţa  ta?