marți, 1 mai 2012

haideți înapoi la casa pâinii!

Dacă ne dorim cu adevărat ca biserica să cunoască cu adevărat o trezire spirituală, atunci se impune în mod imperios reînvierea unei închinări şi slujiri pline de prezenţa Duhului Sfânt, care să determine persoane care nu îl cunosc pe Dumnezeu să caute prezenţa Lui.
Să ne amintim că în cartea Rut în primul capitol ni se spune că Elimelec împreună cu familia lui au părăsit Betleemul (Casa Pâinii), pentru că în Casa Pâinii nu mai era pâine.
Pe vremea judecătorilor, a fost o foamete în ţară. Un om din Betleemul lui Iuda a plecat cu nevasta sa şi cu cei doi fii ai lui, să locuiască pentru o vreme în ţara Moabului(Rut 1:1)
Când bisericile pe care le slujim se transformă în locuri unde se vorbeşte numai despre pâine şi nu există pâine, oamenii vor părăsi biserica sau vor căuta hrană în altă parte.
Soluţia este să aprindem cuptoarele, să facem pâine şi oamenii se vor întoarce la vestea că în Casa Pâinii este din nou pâine
  (Rut 1: 6).Apoi s-a sculat, ea şi nurorile ei, ca să se întoarcă în ţara ei din ţara Moabului, căci aflase în ţara Moabului că Domnul cercetase pe poporul Său şi-i dăduse pâine.