marți, 28 august 2012

căznicie computerizată.............

Clientul intreaba:
Acum un an am schimbat versiunea Logodnica 7.0 cu Nevasta 1.0 si am observat ca programul a lansat o optiune subita, Bebelus1.0, care ocupa mult spatiu pe hard. In instructiuni nu era nimic mentionat.
Pe de alta parte, Nevasta 1.0 se autoinstaleaza in toate celelalte programe si se lanseaza automat cand deschid alta aplicatie, impiedicandu-i executia. Aplicatii precum Fac_ce_vreau 10.3, Duminica_la_fotbal 5.0, nu mai functioneaza.
Uneori apare un virus, Soacra 1.0, care blocheaza sistemul sau face ca Nevasta 1.0 sa se comporte total haotic. Nu reusesc sa dezinstalez acest program si devine insuportabil mai ales cand incerc sa lansez aplicatia Duminica_de_dragoste 3.0.
Se pare ca si alte fisiere sunt virusate. De exemplu: c:/sex__sambata_dimineata.exe nu mai functioneaza deloc. Am vrut sa revin la programul anterior, Logodnica 7.0, dar procesul de dezinstalare al programului actual, Nevasta 1.0, mi se pare complicat, iar riscurile pentru sistem sunt mari, mai ales ca Bebelus1.0 chiar imi place.
Ma puteti ajuta? Un utilizator disperat.

Raspuns:
Draga client,
Nemultumirea dvs. este frecventa printre utilizatori, dar ea se datoreaza unei greseli primare de conceptie: multi utilizatori trec de la orice versiune Logodnica X.0 la Nevasta1.0, cu speranta falsa ca Nevasta 1.0 nu e decat un program de divertisment si utilitati. Dar e vorba de mult mai mult: Nevasta 1.0 este un Sistem de operare complet creat sa controleze toate aplicatiile dvs. E aproape imposibil sa dezinstalati Nevasta 1.0 si sa reveniti la Logodnica X.0, intrucat exista sisteme virusate care fac ca si acesta sa se comporte precum Nevasta 1.0. Deci, nu aveti nimic de castigat.
Aceeasi problema apare si cu Soacra X.0. Acesta e un program mai vechi, din care deriva Nevasta 1.0 si comporta multe probleme de compatibilitate. Cu putin noroc, sfarseste prin a fi victima unui virus si dispare in cativa ani.
Unii utilizatori au incercat sa formateze tot modulul si sa instaleze programul Iubita+Nevasta2.0, dar asta le-a creat si mai mari probleme (a se citi notita de prevenire „Pensie alimentara” si „Custodia copiilor”). Daca instalati Iubita 8.0, nu incercati sa treceti la Nevasta 2.0, pentru ca problemele vor fi chiar mai mari decat cele cu Nevasta 1.0. Chiar daca exista si versiuni Nevasta 3.0 si Nevasta 4.0, acestea au un pret ridicat si nu le recomandam.
Daca sistemul cade, va recomandam Celibat 1.0, dar ideal e sa pastrati Nevasta 1.0 si sa invatati programul cat mai bine posibil, intrucat e foarte sensibil la anumite comenzi si reactioneaza rau la erori de instalare. Asadar, orice eroare aparuta va fi considerata ca provenind din partea dvs. si trebuie sa v-o asumati. Va sfatuim sa activati aplicatiile C:/Scuze/Scuze.exe.
Evitati utilizarea tastelor ESC si Break, care necesita ulterior C:/Scuze/Flori.exe. Pentru o mai buna utilizare, va sfatuim sa cumparati si pack-ul Bijuterii 3.0, Vacante 5.1. Optiunile Da_draga_mea 2.7 si Ai_dreptate_iubire 4.5 sunt indispensabile. Nu instalati sub nicio forma Secretara_blonda_in_fusta_mini 2.0, O_prietena 3.1. Aceste programe sunt incompatibile cu Nevasta 1.0 si pot distruge sistemul.
Disperarea si nemultumirile dvs. nu sunt justificate, pentru ca v-am dat cel mai bun produs al nostru!