vineri, 12 septembrie 2014

Alegerea îţi aparţine în rostirea cuvintelor tale!



Să taci sau să ţipi? 
Să spui sau să înţelegi tacit?
 Să accepţi sau să te revolţi?
Până la urmă, singurele care ne eliberează sunt cuvintele şi ele, chiar dacă aruncate şi dureroase, ne argumentează personalitatea, o susţin, o evocă.
Ştim cu toţii!…
 Cuvintele sunt modul nostru de a ne transpune prin lume, sunt poarta prin care reuşim să ne exteriorizăm trăirile şi calea cea mai uşoară prin care putem face bine sau rău celor din jurul nostru, din casa noastră.
Deşi, ştim totdeauna cum să ne folosim de magia cuvintelor şi cât de mult ne bucură miracolele pe care le produc prin fraze simple, rostite în momente în care nimic altceva nu ar fi putut exprima mai bine ceea ce simţim, nu am simţi cu adevărat puterea cuvintelor decât atunci când trebuie să ne luptăm cu ele…
Cuvintele dor!!!
 Cuvintele au un mare impact în vieţile noastre şi apoi îşi pun amprenta peste fiinţele noastre… 
De cele mai multe ori nu ne dăm seama de puterea lor decât atunci când suntem ” pălmuiţi” sau binecuvântaţi…
Cel mai important fapt este că numai miracolul Iubirii Divine iartă şi ne dă imboldul de a merge mai departe indiferent cât de răniţi am fost (ex. familie, fraţi, prieteni, etc.)
Cuvintele dor şi biciuiesc, ele alină şi mângâie… cuvintele dau speranţă şi viitor, cuvintele clădesc o lume nouă şi pe ele ar trebui să ne punem temelia viselor noastre creând o viaţă mai bună pentru noi!
Alegerea îţi aparţine în rostirea cuvintelor tale!