joi, 25 mai 2017

In orice loc te pune Dumnezeu, El are are un scop si pentru tine.

.Cand Il iubesti pe Dumnezeu mai mult decat propria ta viata, Dumnezeu te binecuvanteaza cu binecuvantari pe care nu le-ai visat, n-ai stiut sa le ceri sau sa le doresti vreodata.
 Nu duci lipsa de nici un bine, traiesti atat de multumit si fericit, de parca tot pamantul ar fi al tau.
Te simti bogat pentru ca Dumnezeu este Tatal tau, si tot pamantul este a lui Dumnezeu.
 Cand te daruiesti lui Dumnezeu, viata devine atat de frumoasa, este luminoasa, plina de bucurie, simti ca Dumnezeu te iubeste in fiecare zi!
 Te ajuta sa biruiesti ispitele, si Duhul Lui iti aminteste mereu cum este dragostea, toate culorile ei.
 Iti aminteste cum este intelepciunea de sus.
Este pasnica, curata, usor de induplecat.
Cand iti vorbeste Duhul Sfant, stai si asculta, fii atent, si fa ce-ti spune.
 El te invata mereu, este acolo inlauntrul tau, iti vorbeste si cand gresesti, numai ca trebuie sa iei seama la sfatul Lui.
El nu te va lasa pana nu asculti de El.
 Daca nu vrei sa asculti, inseamna ca intristezi pe Duhul Sfant si-i faci o bucurie diavolului.
 Grabeste-te si asculta de Dumnezeu!
Cand te poti bucura de atata har, de atatea binecuvantari, nu poti sa stai nepasator, intreaba-te ce ai mai putea face pentru Domnul, de dragul Lui.
El te face asa de fericit, primesti asa de mult de la El!
Arata-ti recunostinta pentru dragostea cu care te iubeste si pentru binecuvantarile care le revarsa asupra ta! Recunostinta ti-o arati cand asculti de El!
Ascultarea este mai de pret decat orice jertfa.
Porunca Lui pentru noi, in slujirea noastra, este: “ Sa faceti toate lucrurile ca pentru Domnul”.
 Nu-L scoate din gandirea ta, sa ai gandirea Lui, sa te gandesti la lucrurile de sus.
Duhul lui Dumnezeu te va calauzi si iti va da putere sa faci totul frumos, din dragoste, ca pentru El. Domnul se va bucura de tine, iar bucuria aceea se va intoarce la tine.
Prin ascultarea de El si dragostea ta pentru El, vei avea o relatie fericita si plina de dragoste pentru Domnul. El face minuni in viata ta, si prin viata ta.
Un lucru esential pentru noi ca si copii ai lui Dumnezeu, este sa facem din voia Lui temelia umblarii noastre cu Dumnezeu.
Cu atat mai mult cand esti in lucrarea de slujire pentru Dumnezeu, voia Lui este primul lucru cu care pleci in lucrare si in voia Lui trebuie sa ramai, altfel, lucrarea nu se mai face din voia Lui, si este o mare paguba si pacat. Implinirea voii Lui este ceea ce iti da calauzire, bucurie, putere si Dumnezeu va intari si va binecuvanta lucrarea pe care o faci (Psalmul 90: 17).
Voia Lui pentru noi este cea mai scumpa, mai scumpa decat viata noastra, este totul pentru noi.
Orice s-ar intampla, important este sa fim in voia Lui.
Cand suntem in voia Lui, in El avem totul, si mai presus de orice, El Insusi, este cu noi.
 Un alt lucru care ne da siguranta, este ca nimic nu se putea intampla fara voia Lui. El este Dumnezeu si este Suveran, si nimic nu ni se poate intampla fara voia Lui.
Aceasta incredintare ne da pace deplina in orice situatie si dormim linistiti pentru ca El, Domnul, ne asigura linistea deplina in locuinta noastra.
O alta liniste pe care o avem este si faptul ca ne incredeam in ajutorul lui Dumnezeu ca sa cunoastem voia Lui intotdeauna.
El ne cunoaste inimile, si stie ca singura noastra dorinta este sa facem voia Lui, nu ne va lasa sa iesim din voia Lui niciodata, pentru ca am fi cei mai nenorociti oameni.
Noi Il iubim pe Dumnezeu, iubim voia Lui, pentru ca ea ne ajuta sa implinim poruncile Lui, sa fim ca Tatal nostru.
Simtim atat de mult frumusetea dragostei Lui, a bunatatii Lui, ne face atat de fericiti, de aceea ne dam toate silintele sa implinim cu bucurie invataturile Lui ca sa fim asa cum ne vrea El.
 Dorim din toata inima sa avem dragostea Lui, bunatatea Lui si sa facem totul frumos cum face El.
Multe experiente mari am trait cu Domnul, cu fiecare experienta am crescut in cunoasterea lui Dumnezeu, ne-am intarit increderea in El.
Dumnezeul nostru in care ne incredem este Stanca noastra si Cetatuia noastra.
 Cat de frumoasa este viata inchinata in intregime lui Dumnezeu, ce har si ce privilegiu este sa fiu in lucrarea lui Dumnezeu .
Este o mare raspundere, dar este si un mare har si o mare bucurie
. Ma rog Domnului ca randurile mele sa fie o imbarbatare, indemn pentru indreptare, sau chiar o incurajare pentru un nou inceput.
Deci, bucuria lui Dumnezeu in lucrare, o “bucurie negraita si stralucita” o ai atunci cand accepti voia Lui. Cand ai acceptat voia Lui pentru locul in care te afli, pentru slujirea pe care ti-o cere in locul acela, aceasta aduce in inima pace, multumire, si o constienta a faptului ca tu Il slujesti pe Dumnezeu in locul acela.
Acolo esti pentru ca ACOLO TE VREA Dumnezeu.
Accepti sa fii ceea ce te vrea Dumnezeu in locul acela.
In orice loc te pune Dumnezeu, El are are un scop si pentru tine.
 Cum sa-L slujesc pe Dumnezeu, acolo unde sunt.
Ma invata cum sa-i iubesc pe toti, fara deosebire.
: “Ramaneti in Mine, si Eu voi ramanea in voi. Dupa cum mladita nu poate aduce roada de la sine, daca nu ramane in vita, tot asa, nici voi nu puteti aduce roada, daca nu ramaneti in Mine. Eu sunt Vita, voi sunteti mladitele. Cine ramane in Mine, si in cine raman Eu, aduce multa roada; caci despartiti de Mine, nu puteti face nimic” (Ioan 15: 4,5).