luni, 31 mai 2010

Sunati din trambita.... (din corespondenta electronică)



Sunati din trambita
Dragi frati si surori
S-a dat semnalul trezirii spirituale in Romania. Acest inceput va insemna si o perioada de stramtorare pentru tara. De aceea va rog pe cei ce aveti lumina DS sa analizati cele 2 lucrari pe care grupul de strajeri din Pecica/Arad, le-au primit de la Domnul si in consecinta sa actionati de urgenta.“Sunati din trambita” pentru trezirea bisericii din Romania, la rugaciune si post pentru tara.
30.05.2010 Sa dat lucrare prin Duhul Sfant:
“Domnul in marea sa indurare cheama in graba biserica din Romania la o jertfa necurmata de rugaciune si post. S-a dat prin Duhul Sfant ca vor veni mari incercari peste tara,framantari sociale puternice(mitinguri isotite de manifestari de violenta).Va fi si un cutremur de pamant in zona Vrancea.Domnul ne-a aratat ca Romania are 3 mari blesteme,pacate mari din care deriva toate celelalte(inchinare a idolatra,dezbinarea si ura , pacatul uciderii de copii -Avortul)
“Domnul pana in luna Mai 2011,mai lasa un an de indurare peste Romania ,pentru cei ce vor sa se intoarca la Domnul. Pt.cei ce fac si comit pacate impotriva trupului(avorturi, pacate sexuale,sodomie, duhul Malahilor) si nu vor sa se opreasca din pacat,va fi inchisa usa harului pt totdeauna si nu o vor mai gasi cand vor vrea sa se intoarca(asemeni cu intamplarea din Geneza 19:10-11). Pe acestia Domnul ii va lovi cu boli grave(cancer ) si cu boli in oase ca sa nu aiba putere.
Domnul este satul de mila…..Ieremia 15:6 “
Chemarea Domnului are la baza… IOEL 2: 15-17
“ Sunati cu trâmbita în Sion! Vestiti un post, chemati o adunare de sãrbãtoare!"
Strângeti poporul, tineti o adunare sfântã! Aduceti pe bãtrâni, strângeti copiii, si chiar pruncii de la tâtã! Sã iasã mirele din cãmara lui, si mireasa din odaia ei!
Preotii, slujitorii Domnului, sã plângã între tindã si altar, si sã zicã: "Doamne, îndurã-Te de poporul Tãu! Nu da de ocarã mostenirea Ta, n-o face de batjocura popoarelor! Pentru ce sã se zicã printre neamuri: "Unde este Dumnezeul lor?"
Ma rog ca Domnul Dumnezeu sa ne trezeasca din amorteala spirituala si ridicam glasul catre El si sa stam in spartura pentru tara.
Fiti binecuvantati

Fr. Traian Restea