joi, 16 septembrie 2010

Ce este fericirea?


Ce este fericirea? Adevarata fericire, cea izvorata din inima si care sa dureze o vesnicie.Fericirea pe care nu o poate da nimeni, decat Dumnezeu.Adevarata fericire, cea izvorata din inima si care sa dureze o vesnicie.Fericirea pe care nu o poate da nimeni, decat Dumnezeu.Am primit raspuns la intrebarea asta cand am realizat ca si altii au bucurii scurte ca si mine.
Dar Dumnezeu ? Este Dumnezeu adevarata fericire? Cum e cu ferice de omul care…Ferice de cel ce plange de exemplu. El va fi mangaiat. Cristos il numeste fericit, dar cand isi va lua el rasplata ptr suferinta?Cu siguranta un om care plange(care sufera) nu poate fi fericit. Ferice va fi de voi cand oamenii va vor batjocori si vor spune tot felul de lucruri neadevarate despre voi… pot oare chiar sa ma bucur cand sunt judecat pe nedrept, cand cineva imi face rau doar ptr ca asa vrea muschiul lui?
Fericit cel cu far’delegea iertata si cu pacatul acoperit. Asta da! Dar oricum ar fi, o fericire totala nu vom trai niciodata pe acest pamant. Ma pot bucura in Domnul, pot spera in El, pot crede ca dupa ploaie va veni si soare…ma pot bucura de soare, dar nu cred ca va fi moment mai complet si mai fericit, pentru mine decat atunci cand Il voi vedea pe Cel care m’a iubit mai intai, cand voi sta inaintea Lui si voi putea sa ma bucur impreuna cu El o vesnicie.
Traiesc clipa de azi ptr momentul acela.
Imi traiesc viata de acum in lumina si in speranta celei de maine, ptr ca imi este dor de vesnicie, gandul acela,golul acela din inima pe care nimeni si nimic nu il va putea umple vreodata decat Dumnezeu.
Adevarata fericire este sa Il cunosti pe Dzeu si sa ai speranta in inima ca intr-o zi, totul va fi bine.