duminică, 10 noiembrie 2013

L-am văzut pe Domnul......

În urma trăirii noastre pe pământ, Dumnezeu este interesat de a lăsa doar o astfel de impresie: 
-ceva venit din cer şi-a pus amprenta cerească aici, în această lume. 
O, poate că cerescul a fost respins, reacţiile față de ce este ceresc au fost violente: -probabil că cu cât este mai ceresc, cu atât mai violente vor fi reacţiile. 
Acest lucru îl spune Ioan despre Domnul Isus, dar aceasta nu schimbă cu nimic faptul că trecând prin această lume, Isus a lăsat impresia unui Om ceresc; 
aceasta este discuția purtată pe tot parcursul Noului Testament:
-credincioşii sunt aici, nu pentru cutare lucru sau cutare lucru, nici pentru lucruri întâmplătoare, ci pentru a lăsa amprenta cerului pe pământ. 
Dumnezeu trebuie să aibă martori pe pământ, martori care adeveresc că lucrurile cereşti, lucrurile veșnice, lucrurile Duhului sunt lucrurile care contează. 
Nu vă gândiți că totul depinde de cât de mult ați predicat, ați învățat pe alții sau în cât de multă lucrare creştină v-ați implicat. 
Aceste lucruri pot fi secundare, dar dacă în toate acestea, în tot ce spuneți și faceți nu există prezenţa lui Cristos, Omul ceresc, dacă după ce ați plecat din această lume nu rămâne impresia: 
”L-am văzut pe Domnul în acel bărbat, în acea femeie”, dacă nu acesta este rezultatul, atunci ați pierdut semnificația creștinismului. Acesta este Creştinismul. 
De aceea trebuie să vă nașteți de sus, căci doar nașterea de sus aduce ceea ce este ceresc.